Pronel bvba - Relatiegeschenken

pronel_team
U bent hier: Home » Over ons » filosofie

Filosofie

E-mail Afdrukken PDF

Pronel Relatiegeschenken is inmiddels reeds meer dan 25 jaar actief in de sector van promotieartikelen en relatiegeschenken.

Kwalitatief hoogstaande producten afleveren, innovatief en conceptueel meedenken met de klant en een onvoorwaardelijke hoogstaande dienstverlening bieden, zijn belangrijke pijlers in onze ambitie.

Naast de artikelen uit ons basisassortiment dat gebundeld is in enkele catalogi, is Pronel graag uw partner voor om het even welk gadget of promotioneel artikel. Ook promotioneel textiel en werkkledij maakt trouwens deel uit van ons gamma. Wij zijn uw leverancier, maar ook zoveel meer dan dat.

Inspelen op uw wensen en samen met u op zoek gaan naar dat product dat perfect past bij uw imago of naadloos aansluit bij uw activiteiten, dat is onze missie. Het aanbod is ruim en de mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Wij zorgen ervoor dat uw budget op de meest optimale manier wordt ingevuld, dat de vooropgestelde doelstellingen worden bereikt en dat uw promotionele puzzel past. U houdt van een creatieve toets en komt graag origineel uit de hoek? Laat u inspireren door onze ideeën!

Het Pronel-team volgt de sector op de voet en bezoekt frequent beurzen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends.

Dankzij een zeer nauwe samenwerking met een uitgebreid netwerk van toeleveranciers en fabrikanten, zowel in Europa als in het Verre Oosten en de rest van de wereld, kunnen wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding garanderen.  Niet alleen op de kwaliteit van de producten wordt nauwlettend toegekeken, maar ook de omstandigheden waarin ze tot stand komen en de impact ervan op mens en milieu zijn voor ons belangrijke aandachtspunten. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is actueler dan ooit.

Hebt u een vraag, bent u op zoek naar een welbepaald artikel, een geschenk geschreven op het lijf van uw bedrijf of kijkt u uit naar een leuk en origineel idee voor een concrete actie?

Contacteer ons. Wij schenken u al onze aandacht en komen desgewenst vrijblijvend bij u langs.

BAPP

Pronel is bovendien lid van BAPP
(Belgian Association of Promotional Products).

Pronel volgt de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen nauwgezet op en is in regel met de reglementeringen betreffende Bebat, Auvibel, Fost Plus en Recupel.

auvibel Bebat fostplus recupel

Deel dit bericht ...