Pronel bvba - Relatiegeschenken

U bent hier: Home » Nieuws » nieuwsberichten » PMA 2017: opnieuw genomineerd!

PMA 2017: opnieuw genomineerd!

E-mail Afdrukken PDF

PMA 2017: opnieuw genomineerd!Promo-Biss, het Belgische vakblad over promotionele producten en business gifts, organiseert in samenwerking met BAPP, Belgian Association of Promotional Products, dit jaar voor de derde maal de ‘Best Product Media Advisor of the year’-verkiezing.

Met deze award wil Promo-Biss de distributeurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak bij het selecteren van de meest geschikte product media voor hun klanten.

Zoals u wellicht weet, werd Pronel begin dit jaar bekroond tot ‘Best Product Media Advisor of the year 2016’ en mochten we vol trots de gouden award in ontvangst nemen. 

Binnenkort vindt de nieuwe uitreiking plaats en ook ditmaal mag Pronel zich weer tot één van de 8 genomineerden voor de PMA-award rekenen. De overwinning zit nog heel vers in ons geheugen en het was een waar genoegen om die titel een jaar lang te mogen dragen, maar uiteraard mogen we deze nieuwe nominatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Vindt u dat wij het verdienen om een nieuwe award in de wacht te slepen? Geeft u ons opnieuw een duwtje in de rug?

Tot en met 20 december kan u voor Pronel stemmen via deze link en als beloning gratis intekenen op een jaarabonnement op Promo-Biss. Wie een printscreen van zijn stem stuurt naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. maakt bovendien kans op een Bobby anti-diefstal tas, één van de populaire gifts in deze eindejaarsperiode. 

Opgelet: u ontvangt een bevestigingsmail van uw stem en dient via de link in die mail uw stem te bevestigen.

Dankuwel voor uw steun en stem! 

alt

Meer info over deze wedstrijd kan u terugvinden op de website http://award.promobiss.be

Deel dit bericht ...