Pronel bvba - Relatiegeschenken

U bent hier: Home » Nieuws » nieuwsberichten » Nominatie PMA 2016: stem en win!

Nominatie PMA 2016: stem en win!

E-mail Afdrukken PDF

PMA 2016, stem en win!Promo-Biss, het Belgische vakblad over promotionele producten en business gifts, organiseert in samenwerking met BAPP, Belgian Association of Promotional Products, dit jaar voor de tweede maal de ‘Best Product Media Advisor of the year’-verkiezing.

Met deze award wil Promo-Biss de distributeurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak bij het selecteren van de meest geschikte product media voor hun klanten.

Door een vakjury werden 15 bedrijven geselecteerd die mogen meedingen naar de titel en met niet geringe fierheid kunnen we meedelen dat Pronel zich opnieuw tot de genomineerden mag rekenen.

Het ganse Pronel-team voelt zich wederom zeer vereerd. We zien deze nominatie als een mooie erkenning voor de inzet om onze klanten ondertussen al bijna 30 jaar lang bij te staan met raad en daad.

Vindt u dat wij het verdienen om deze award in de wacht te slepen? Helpt u ons mee op weg naar de titel? Tot en met 5 december 13u kan u uw stem uitbrengen via deze link. Stuur een printscreen van uw stem naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en maak kans op een Nano bluetooth speaker, één van de populairste gifts in de aanloop naar eindejaar. Wij verloten 5 Nano bluetooth speakers onder alle stemmers.

alt

Meer info over deze wedstrijd kan u terugvinden op de website http://award.promobiss.be. Alvast bedankt voor uw steun en stem!

Deel dit bericht ...