Pronel bvba - Relatiegeschenken

U bent hier: Home » Nieuws » nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Nominatie PMA 2015: stem en win!

E-mail Afdrukken PDF

PMA 2015, stem en win!Promo-Biss, het Belgische vakblad over promotionele producten en business gifts, organiseert in samenwerking met BAPP, Belgian Association of Promotional Products, dit jaar voor de eerste maal de ‘Best Product Media Advisor of the year’-verkiezing.

Met deze award wil Promo-Biss de distributeurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak bij het selecteren van de meest geschikte product media voor hun klanten.

Door een vakjury werden 15 bedrijven geselecteerd die mogen meedingen naar de titel en met niet geringe fierheid kunnen we meedelen dat Pronel zich tot de genomineerden mag rekenen.

Het ganse Pronel-team voelt zich zeer vereerd. We zien deze nominatie als een mooie erkenning voor de inzet om onze klanten ondertussen al bijna 30 jaar lang bij te staan met raad en daad.

Vindt u dat wij het verdienen om deze award in de wacht te slepen? Helpt u ons mee op weg naar de titel? Tot en met 20 november 13u kan u uw stem uitbrengen via deze link. Stuur een printscreen van uw stem naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en maak kans op een Winechill, één van de coolste gifts in de aanloop naar eindejaar. Wij verloten 5 Winechills onder alle stemmers.

alt

Meer info over deze wedstrijd kan u terugvinden op de website http://award.promobiss.be. Alvast bedankt voor uw steun en stem!

De kracht van product media

E-mail Afdrukken PDF

De kracht van product media

Omdat gifts & premiums meer dan terecht een plaats verdienen naast de conventionele kanalen zoals de geschreven, audiovisuele, digitale en sociale media werd de term ‘product media’ in het leven geroepen.

Promotieartikelen, premiums en relatiegeschenken communiceren immers ook een boodschap maar doen dat op een tastbare manier, aan de hand van een voorwerp, een promotioneel product.

Wie zijn merk wil versterken, doet er goed aan om product media een prominente rol te laten spelen in zijn campagne. Product media hebben immers een veel grotere impact dan je op het eerste zicht zou denken. Volgens een studie van het Duitse DIMA Marktforschung bereik je een groter publiek met een effect op langere termijn en met een grotere frequentie dan vele andere marketinginstrumenten.

Zo bereik je via product media maar liefst 88% van de bevolking boven 14 jaar. Bovendien bereik je een langdurig effect: product media worden gemiddeld twee jaar bewaard en in deze periode worden ze gemiddeld één maal per dag gebruikt.

Anderzijds toont de studie ook aan dat wie een promotioneel geschenk ontvangt, de naam van het merk gemiddeld tweemaal beter onthoudt dan na het zien van een TV spot (57% ten opzichte van 28%).

Bekijk de resultaten hier en overtuig jezelf!

Pronel op Promgifts 2015

E-mail Afdrukken PDF

alt

Wij heten u van harte welkom op woensdag 18 en donderdag 19 maart in Tour & Taxis te Brussel.
Gratis geschenkje voor iedereen die zich aanmeldt via onderstaande link.

 
Meer info over Promgifts kan u terugvinden op www.promgifts.be.

Ethisch en verantwoord ondernemen

E-mail Afdrukken PDF

alt


Niet alleen op de kwaliteit van onze producten wordt nauwlettend toegekeken, maar ook de omstandigheden waarin ze tot stand komen en de impact ervan op mens en milieu zijn voor ons belangrijke aandachtspunten.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is actueler dan ooit, ook bij Pronel.

Ons keurmerk voor ethisch en verantwoord zaken doen kan u hier raadplegen.

Pronel, your writing specialist...

E-mail Afdrukken PDF

alt

Ook voor onszelf verspreiden wij ze graag. En niet alleen omdat we de aandacht willen vestigen op het unieke design, de haarscherpe opdruk of de voortreffelijke schrijfkwaliteit.

Bedrukte balpennen zijn én blijven nu eenmaal een uitstekend medium om de gedachte aan een bedrijf, merk of organisatie bij een breed publiek levendig te houden.

Als specialist in schrijfwaren laten we u graag kennismaken met een uitgebreid assortiment. Diverse basisvarianten en haast eindeloze combinatiemogelijkheden laten toe om een balpen te creëren die naadloos aansluit bij uw huisstijl en budget.

Duitse topkwaliteit, langschrijfvullingen die meer dan 4.5 kilometer schrijfplezier verzekeren, de mogelijkheid om volledig rondom te drukken zonder meerkost, talloze kleurencombinaties en korte levertermijnen zijn slechts enkele van de vele troeven...

In Promobiss!

E-mail Afdrukken PDF

alt

Het vaktijdschrift Promobiss wordt uitgegeven door BAPP (Belgian Association of Promotional Products) en verschijnt driemaandelijks.

In het eerste nummer van 2012 komt Pronel aan bod naar aanleiding van een project dat we eerder realiseerden voor de Vlaamse Media Maatschappij.

In opdracht van het team achter het populaire programma Benidorm Bastards werd een ludiek en functioneel gadget ontwikkeld dat naadloos aansloot bij het televisie-format.

Een geslaagd project waarop niet alleen wij erg tevreden terugblikken.
“Bangelijk om vette schijven van de Peppers te beluisteren!”, aldus mevrouw Lea Schepers.

Hoe dit hebbeding tot stand kwam kan u hier nalezen.

Catalogi 2012

E-mail Afdrukken PDF

Catalogi 2012

Ook voor 2012 aan leuke catalogi geen gebrek!

En een selectie van al dat fraais kan u doorbladeren op onze website.

Wij gidsen u graag doorheen de soms lijvige joekels en informeren u met plezier over de vele mogelijkheden die niet in deze catalogi terug te vinden zijn.

Ook met maatwerk bedienen we u immers graag op uw wenken. Wat dat betreft gaan we maar al te graag onze boekjes te buiten…

U kan onze online-catalogi hier raadplegen.

Tip: gebruik de ‘Fullscreen’-knop.

Ontvangt u liever een papieren versie van een bepaalde catalogus? Laat het ons even weten en we zorgen ervoor...

Pronel proudly presents…

E-mail Afdrukken PDF

Het heeft even geduurd maar eindelijk is onze nieuwe website een feit.
Van harte welkom op ons digitale uithangbord. Kom af en toe eens kijken en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen bij Pronel Relatiegeschenken.

Op deze website kan u steeds kennismaken met een kleine selectie aan nieuwigheden, maar  meer dan een tipje van de sluier oplichten doen we doelbewust niet.

Alles blijft dus precies zoals voorheen: persoonlijk contact en advies op maat zijn onze sleutel tot uw tevredenheid. Opmerkingen of tips om deze website te verbeteren zijn steeds welkom.

Hebt u een leuke foto van een artikel dat u bij Pronel kocht?
Wij geven hem met plezier een plaatsje in onze portfolio.

Alvast bedankt en hopelijk tot gauw!

Pagina 2 van 2