Pronel bvba - Relatiegeschenken

U bent hier: Home » Nieuws » nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Nominatie PMA 2019

E-mail Afdrukken PDF

PMA 2019: opnieuw genomineerd!PromZ.be, het Belgische vakblad over promotionele producten en business gifts, organiseert in samenwerking met BAPP, Belgian Association of Promotional Products, dit jaar voor de vijfde maal de ‘Best Product Media Advisor of the year’-verkiezing.

Met deze award wil PromZ.be de distributeurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak bij het selecteren van de meest geschikte product media voor hun klanten.

Zoals u wellicht weet, werd Pronel eerder al eens verkozen tot ‘Best Product Media Advisor of the year’ en 2 jaar geleden mochten we de bronzen award in ontvangst nemen. 

Binnenkort vindt de nieuwe uitreiking plaats en ook ditmaal mag Pronel zich weer tot één van de 10 genomineerden voor de PMA-award rekenen. 

Vindt u dat wij het verdienen om een nieuwe award in de wacht te slepen? Geeft u ons opnieuw een duwtje in de rug?

Tot en met 15 januari kan u voor Pronel stemmen via deze link en als beloning gratis intekenen op een jaarabonnement op PromZ.be. Wie een printscreen van zijn bevestigde stem stuurt naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. maakt bovendien kans op een prachtige pepermodel van Peugeot

We verloten 5 pepermolens onder alle bevestigde stemmers. 

Opgelet: u ontvangt een bevestigingsmail van uw stem en dient via de link in die mail uw stem te bevestigen.

Dankuwel voor uw steun en stem! 

alt

Meer info over deze wedstrijd kan u terugvinden op de website http://pma-awards.be

PMA 2017: opnieuw genomineerd!

E-mail Afdrukken PDF

PMA 2017: opnieuw genomineerd!Promo-Biss, het Belgische vakblad over promotionele producten en business gifts, organiseert in samenwerking met BAPP, Belgian Association of Promotional Products, dit jaar voor de derde maal de ‘Best Product Media Advisor of the year’-verkiezing.

Met deze award wil Promo-Biss de distributeurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak bij het selecteren van de meest geschikte product media voor hun klanten.

Zoals u wellicht weet, werd Pronel begin dit jaar bekroond tot ‘Best Product Media Advisor of the year 2016’ en mochten we vol trots de gouden award in ontvangst nemen. 

Binnenkort vindt de nieuwe uitreiking plaats en ook ditmaal mag Pronel zich weer tot één van de 8 genomineerden voor de PMA-award rekenen. De overwinning zit nog heel vers in ons geheugen en het was een waar genoegen om die titel een jaar lang te mogen dragen, maar uiteraard mogen we deze nieuwe nominatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Vindt u dat wij het verdienen om een nieuwe award in de wacht te slepen? Geeft u ons opnieuw een duwtje in de rug?

Tot en met 20 december kan u voor Pronel stemmen via deze link en als beloning gratis intekenen op een jaarabonnement op Promo-Biss. Wie een printscreen van zijn stem stuurt naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. maakt bovendien kans op een Bobby anti-diefstal tas, één van de populaire gifts in deze eindejaarsperiode. 

Opgelet: u ontvangt een bevestigingsmail van uw stem en dient via de link in die mail uw stem te bevestigen.

Dankuwel voor uw steun en stem! 

alt

Meer info over deze wedstrijd kan u terugvinden op de website http://award.promobiss.be

Pronel op Promgifts 2017

E-mail Afdrukken PDF

alt

Ook dit jaar neemt Pronel opnieuw deel aan Promgifts, de enige vakbeurs in België over product media. 

Wij heten u van harte welkom op woensdag 29 en donderdag 30 maart in Brussels Kart Expo te Groot-Bijgaarden.

Registreer via www.promgifts.be en ontvang uw gratis toegangsticket!

Pronel in de krant

E-mail Afdrukken PDF

Pronel in de krantNaar aanleiding van onze verkiezing tot 'Product Media Advisor of the Year' verscheen vandaag onderstaand artikel in Gazet van Antwerpen.

alt

Pronel is Product Media Advisor of the Year!

E-mail Afdrukken PDF

Pronel is Product Media Advisor of the Year! Pronel is winnaar geworden van de Product Media Advisor of the Year Award 2016, een initiatief van het vakblad Promo-Biss in samenwerking met de Belgian Association of Promotional Products – BAPP. Het is de tweede maal dat die prijs uitgereikt werd.

Pronel kreeg de gold-award op 10 januari 2017 tijdens de internationale vakbeurs voor product media (promotionele producten en business gifts) PSI in Düsseldorf uit handen van BAPP-voorzitter Axel Debruyne. Volgens de vakjury van de Product Media Advisor of the Year Award zijn de sterke punten van Pronel de dienstverlening, de productkennis en de innovatie. Pronel gooide zowel bij de vakjury als in de leveranciers- en de publieksstemming hoge ogen.

Met deze prijs willen Promo-Biss en de BAPP de professionalisering van de sector aanmoedigen en vooral die adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts). De jury nomineerde voor de Product Media Advisor of the Year vijftien bedrijven. Op basis van die lijst brachten ook de eindklanten en de leveranciers van de product media adviseurs hun stem uit.

Het Pronel-team is ongelooflijk trots op deze mooie waardering. Dankuwel aan al onze klanten, leveranciers en iedereen die ons heeft gesteund!

alt

alt

Nominatie PMA 2016: stem en win!

E-mail Afdrukken PDF

PMA 2016, stem en win!Promo-Biss, het Belgische vakblad over promotionele producten en business gifts, organiseert in samenwerking met BAPP, Belgian Association of Promotional Products, dit jaar voor de tweede maal de ‘Best Product Media Advisor of the year’-verkiezing.

Met deze award wil Promo-Biss de distributeurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak bij het selecteren van de meest geschikte product media voor hun klanten.

Door een vakjury werden 15 bedrijven geselecteerd die mogen meedingen naar de titel en met niet geringe fierheid kunnen we meedelen dat Pronel zich opnieuw tot de genomineerden mag rekenen.

Het ganse Pronel-team voelt zich wederom zeer vereerd. We zien deze nominatie als een mooie erkenning voor de inzet om onze klanten ondertussen al bijna 30 jaar lang bij te staan met raad en daad.

Vindt u dat wij het verdienen om deze award in de wacht te slepen? Helpt u ons mee op weg naar de titel? Tot en met 5 december 13u kan u uw stem uitbrengen via deze link. Stuur een printscreen van uw stem naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en maak kans op een Nano bluetooth speaker, één van de populairste gifts in de aanloop naar eindejaar. Wij verloten 5 Nano bluetooth speakers onder alle stemmers.

alt

Meer info over deze wedstrijd kan u terugvinden op de website http://award.promobiss.be. Alvast bedankt voor uw steun en stem!

Pronel op Promgifts 2016

E-mail Afdrukken PDF

alt

Ook dit jaar neemt Pronel deel aan Promgifts, de enige vakbeurs in België voor promotieartikelen, premiums, relatiegeschenken en gepersonaliseerd textiel. 

Wij heten u van harte welkom op woensdag 13 en donderdag 14 april op stand 1 in de Brabanthal te Leuven.

Registreer via www.promgifts.be en ontvang uw gratis toegangsticket!

PMA 2015 - Most public votes

E-mail Afdrukken PDF

PMA 2015 - Most public votes Promo-Biss, het Belgische vakblad over promotionele producten en business gifts, organiseerde in samenwerking met BAPP, Belgian Association of Promotional Products, eind 2015 voor de eerste maal de ‘Best Product Media Advisor of the year’-verkiezing. 

Pronel ontving de meeste publieksstemmen en daar zijn we heel erg trots op! We geven deze award een mooie plaats in onze showroom en contacteren de 5 gelukkige Winechill-winnaars in de loop van volgende week. Van harte dank aan iedereen die ons een duwtje in de rug gaf!

Pagina 1 van 2