Pronel bvba - Relatiegeschenken

U bent hier: Home » Producten » in de kijker

In de kijker

Slideviewer

E-mail Afdrukken PDF

Slideviewer

Of u nu een nieuw product wil lanceren, uw bedrijf wil voorstellen of een beeldverhaal wil vertellen, dan zijn Powerpoint, email of Youtube voor de hand liggende kanalen.

Maar het kan ook anders en ludieker. Deze viewmaster bevat uw eigen fotoreeks, kan volledig full color gepersonaliseerd worden en zit bovendien verpakt in een mooi ogend doosje met eigen design.

Lees meer...

Oprolbril

E-mail Afdrukken PDF

oprolbril

Deze oprolbare zonnebril is vederlicht en blijft toch perfect zitten op het gelaat.

Ideaal om in te zetten als originele en budgetvriendelijke give-away op events, tijdens sportmanifestaties, voor mailings,...

Bedrukbaar met uw logo of promotionele boodschap in 1 tot 4 kleuren.

Lees meer...

Dopper

E-mail Afdrukken PDF
dopper


De Dopper is het ideale flesje voor kraantjeswater.

De Dopper is duurzaam, handig en mooi.De Dopper wordt klimaat-neutraal geproduceerd in Europa en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Zeer recent deed de nieuwe variant uit roestvrij staal zijn intrede.

Lees meer...

LotusGrill, de rookvrije houtskoolbarbecue

E-mail Afdrukken PDF

Lotusgrill Simpel idee, groots effect.

De LotusGrill beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. De ventilator wordt door een geïntegreerde batterij aangedreven waardoor het hetzelfde effect ontstaat als een blaasbalg. De houtskool wordt d.m.v. brandpasta aangestoken en hierdoor is de barbecue snel gebruiksklaar. De aan/uit-knop fungeert tevens als een variabele temperatuurregelaar. Hoe meer lucht aan de houtskool wordt toegevoerd, hoe beter deze zal branden. De koude lucht wordt door de onderste sleuven aangezogen en door de luchtpijp naar het houtskoolreservoir geleid. De lange sleuven van de buitenste schaal zorgen ervoor dat de ruimte tussen de binnenste en buitenste schaal met koude lucht wordt geventileerd en dat de hete lucht door de sleuven van de binnenste schaal kan ontsnappen. De buitenste schaal wordt dus nooit heet. 

De LotusGrill is rookvrij (vet druipt niet op de houtskool), gezond (geen vorming van schadelijke stoffen), snel (gebruiksklaar binnen drie minuten) en eenvoudig te bedienen (temperatuurregeling met een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem door middel van een elektrische ventilator).

Personaliseren is mogelijk op de handige opberghoes of op de LotusGrill zelf.

 
Lees meer...

Fanfin

E-mail Afdrukken PDF

Fanfin Met de komst van de Fanfin is er eindelijk een aantrekkelijk product om je auto op een eenvoudige manier van een persoonlijke toets te voorzien! Op de motorkap, op het dak of op de koffer. Waar ook geplaatst, de Fanfin is een echte blikvanger, prachtig personaliseerbaar met de kleuren of het logo van merken, clubs, verenigingen en bedrijven.

De Fanfin wordt d.m.v. drie ultrasterke magneten gepositioneerd en werd door DEKRA getest tot een wagensnelheid van 180 km/u. Niettegenstaande deze sterke grip, toch eenvoudig te verwijderen. De bedrukbare folie is UV-stabiel en garandeert schitterende kleuren.

Plaats hem op de wagen en klaar! Rijden maar…

Troeven van de Fanfin:

- gloednieuwe, unieke logodrager voor automerken, clubs, verenigingen en bedrijven

- kwaliteitsproduct “made in Germany”- wereldwijd gepatenteerd

- aantrekkelijk design en elegante vorm, passend bij uw gestroomlijnd voertuig

- DEKRA- keurmerk voor product- en materiaaleigenschappen - 3 ultrasterke magneten voor een veilige grip op de wagen (getest en goedgekeurd door DEKRA voor een wagensnelheid tot 180 km/u)

- Weerbestendige kunststof voor residu-vrije montage zonder lakbeschadiging

- Aan beide zijden full color personaliseerbaar d.m.v. speciale folie met UV-laminaat

- Geleverd in een mooie verpakking met transparante voorzijde

Aanvullende informatie over de Fanfin kan u terugvinden in deze catalogus.
Lees meer...

Solar gifts

E-mail Afdrukken PDF

solar gifts

Zonne-energie is brandend actueel en daar speelt deze collectie op in.

Zowel functionele geschenken die licht werkelijk omzetten in energie en zonne-energie zo zeer aanschouwelijk voorstellen als louter decoratieve items zijn uitgelezen geschenken voor al wie graag de link legt met deze nieuwe milieuvriendelijke vorm van energie.

Lees meer...

Eye-catcher om van te snoepen

E-mail Afdrukken PDF

eye-catcher

Met deze verrassende give-away gooit u gegarandeerd hoge ogen.

Het omhullende kartonnetje bevat uw publicitaire boodschap en wees maar zeker dat die de nodige aandacht zal krijgen.

Het oog bestaat uit een mix van fruitconfituur en marshmellow.

USB-pen

E-mail Afdrukken PDF

usb-pen

De USB-pen, een geschenk dat bijblijft. Deze gloednieuwe pen combineert functionaliteit met een slank en modern design. De USB-connectie is netjes geïntegreerd in het dopje en vrijwel onzichtbaar.

Personaliseren kan aan de hand van een lasergravure of via opdruk, van 1 kleur tot full color.

Verkrijgbaar in zwart of wit, met geheugencapaciteiten van 1 tot 32 GB en met een levenslange garantie op de geheugenchip.

Lees meer...

Logo-oortjes

E-mail Afdrukken PDF

logo-oortjes

Uw logo als muziek in de oren? Dat kan!

Uw logo wordt in zacht PVC aangebracht op deze trendy oortjes die compatibel zijn met elke MP3-speler, laptop, iPhone en met vele andere elektronische apparaten.

Ook de behuizing van de oortjes en de kleur van de kabel kan naadloos aansluiten bij uw huisstijl.

Ook een leuke verpakking hoort erbij!

Lees meer...

Autolader

E-mail Afdrukken PDF

autoladerHoe breng ik mijn merk dagelijks onder de aandacht van mijn doelgroep?

Gemiddeld spenderen we 45 minuten per dag in de wagen en dat maakt van de auto een ideale plaats om uw logo in de kijker te plaatsen. Zeven dagen per week en meerdere malen per dag.

Deze autolader is een nuttig gebruiksvoorwerp waarmee vrijwel alle mobiele apparaten (GSM, smartphone, digitgale camera, MP3-speler,…) gemakkelijk kunnen worden opgeladen in de auto.

Lees meer...

Pagina 3 van 3